Popisi Oglasi Za Iznajmljivanje Stanova U Sarajevu Besplatno

Popisi Oglasi Za Iznajmljivanje Stanova U Sarajevu Besplatno. Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu. Kirija.ba je servis za oglašavanje i iznajmljivanje nekretnina. Dvosoban stan centar sarajevo, 2 min od ferhadije.

Iznajmljivanje Stanova U Sarajevu Facebook

Predstavljeno Iznajmljivanje Stanova U Sarajevu Facebook

Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta Najam iznajmljivanje stan sarajevo, kliknite i sigurno pronađite. Trosoban stan 78 m2/ centar. Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama! Stan s dvije spavace sobe.

18.09.2021 · stan na dan za dvije osobe centar sarajevo, višnjik, potpuno renoviran, klimatiziran 50 km.

Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan; Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu. Kirija.ba je servis za oglašavanje i iznajmljivanje nekretnina. Moze i mjesecni zakup na … Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta

Prodaja Stanova Sarajevo Nekretnine

Moze i mjesecni zakup na … 18.09.2021 · stan na dan za dvije osobe centar sarajevo, višnjik, potpuno renoviran, klimatiziran 50 km. Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu. Moze i mjesecni zakup na … Kirija.ba je servis za oglašavanje i iznajmljivanje nekretnina. Vojničko polje, stan 30m2, na duži period. Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta. Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama!

Iznajmljivanje Stanova U Sarajevu Iznajmljivanje Ba Specijalizovani Portal Za Iznajmljivanje Nekretnina U Bih Postavite Svoj Oglas Besplatno Ili PronaÄ'ite Stan Kucu Poslovni Prostor Za Sebe Www Iznajmljivanje Ba Facebook

Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu. Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan;.. 08.04.2021 · garsonjera se nalazi se u ulici cara dušana 58 u blizini fakulteta ,internet uključen ,grijanje na struju ,za sve detalje 065888349

Prodaja Stanova Sarajevo Nekretnine

Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan;.. Trimmo/ centar/ trosoban stan 78 m2. Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Stan na dan bascarsija sarajevo. Moze i mjesecni zakup na … Stan na dan potpuno opremljen. Vojničko polje, stan 30m2, na duži period.

Najam Dvosoban Stan Unipromet Zgrada Sarajevo Stan Povrsina 62m2 Za Najam

08.04.2021 · garsonjera se nalazi se u ulici cara dušana 58 u blizini fakulteta ,internet uključen ,grijanje na struju ,za sve detalje 065888349 Stan s dvije spavace sobe. Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Dvosoban stan centar sarajevo, 2 min od ferhadije. Stan na dan bascarsija sarajevo.. Moze i mjesecni zakup na …

Prodaja Stan Jednosoban Istocno Sarajevo Prostor Nekretnine

Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu.. Vojničko polje, stan 30m2, na duži period. Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu.

Nekretnine Sarajevo Prodaja Stanova Sarajevo Moj Novi Stan

Najam iznajmljivanje stan sarajevo, kliknite i sigurno pronađite. . Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu.

Najam Super Dvosoban Stan Centar Sarajevo Stan Povrsina 52m2 Za Najam

Trimmo/ centar/ trosoban stan 78 m2. Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. Novi i renovirani stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu.

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Novi Grad Stup 54 M 8 Soban Bhn12168446

Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. .. Apartmani u srcu bascarsije (tri apartmana) kontakt 0038761147242.

Prodaja Stan Dvosoban Sarajevo Visnjik Prostor Nekretnine

Stan na dan bascarsija sarajevo. Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. Stan s dvije spavace sobe. Kirija.ba je servis za oglašavanje i iznajmljivanje nekretnina. Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama! 08.04.2021 · garsonjera se nalazi se u ulici cara dušana 58 u blizini fakulteta ,internet uključen ,grijanje na struju ,za sve detalje 065888349 Apartmani u srcu bascarsije (tri apartmana) kontakt 0038761147242.. 18.09.2021 · stan na dan za dvije osobe centar sarajevo, višnjik, potpuno renoviran, klimatiziran 50 km.

Stan Na Dan Sarajevo Startseite Facebook

Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta.. Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta 08.04.2021 · garsonjera se nalazi se u ulici cara dušana 58 u blizini fakulteta ,internet uključen ,grijanje na struju ,za sve detalje 065888349 Stan na dan potpuno opremljen. Najam iznajmljivanje stan sarajevo, kliknite i sigurno pronađite. Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama! Novi i renovirani stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. 18.09.2021 · stan na dan za dvije osobe centar sarajevo, višnjik, potpuno renoviran, klimatiziran 50 km. Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan; Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Stan na dan bascarsija sarajevo. Stan na dan bascarsija sarajevo.

Prodaja Stanova Sarajevo

Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. Vojničko polje, stan 30m2, na duži period. Trosoban stan 78 m2/ centar. Dvosoban stan centar sarajevo, 2 min od ferhadije.. Novi i renovirani stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu.

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Sant

Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu. Trosoban stan 78 m2/ centar. Apartmani u srcu bascarsije (tri apartmana) kontakt 0038761147242. Namještaj i pokućstvo / kanton sarajevo (fbih) / prodaja … Stan na dan bascarsija sarajevo. Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu. Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama! Moze i mjesecni zakup na ….. Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama!

Pin On Nekretnine Bih Stanovi Kuce Zemljista Apartmani Garaze

Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu. Vojničko polje, stan 30m2, na duži period. Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu... Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta

Stan Na Dan Sarajevo Startseite Facebook

Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama!. Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama!

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Sant

08.04.2021 · garsonjera se nalazi se u ulici cara dušana 58 u blizini fakulteta ,internet uključen ,grijanje na struju ,za sve detalje 065888349.. Dvosoban stan centar sarajevo, 2 min od ferhadije. Apartmani u srcu bascarsije (tri apartmana) kontakt 0038761147242. Trosoban stan 78 m2/ centar. Najam iznajmljivanje stan sarajevo, kliknite i sigurno pronađite.

Iznajmljivanje Stanova U Sarajevu Facebook

Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu. Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu. 08.04.2021 · garsonjera se nalazi se u ulici cara dušana 58 u blizini fakulteta ,internet uključen ,grijanje na struju ,za sve detalje 065888349 Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. Najam iznajmljivanje stan sarajevo, kliknite i sigurno pronađite. Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan; Stan na dan potpuno opremljen.. Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu.

Prodaja Stan Garsonjera Sarajevo Otoka Prostor Nekretnine

18.09.2021 · stan na dan za dvije osobe centar sarajevo, višnjik, potpuno renoviran, klimatiziran 50 km. Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Novi i renovirani stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan; Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. Apartmani u srcu bascarsije (tri apartmana) kontakt 0038761147242. Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu... Najam iznajmljivanje stan sarajevo, kliknite i sigurno pronađite.

Stanovi Iznajmljivanje Sarajevo Centar

Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan;.. Najam iznajmljivanje stan sarajevo, kliknite i sigurno pronađite. Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu.

Mertekegyseg Zsarnok Gronland Agencije Za Izdavanje Stanova Rc Weidenbach Com

18.09.2021 · stan na dan za dvije osobe centar sarajevo, višnjik, potpuno renoviran, klimatiziran 50 km. Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. Kirija.ba je servis za oglašavanje i iznajmljivanje nekretnina.

Iznajmljivanje Stanova U Sarajevu Facebook

Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. . Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama!

Prodaja Stan Jednosoban Istocno Sarajevo Prostor Nekretnine

Trosoban stan 78 m2/ centar... Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan; Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu. Trosoban stan 78 m2/ centar. Namještaj i pokućstvo / kanton sarajevo (fbih) / prodaja … Stan na dan bascarsija sarajevo. 18.09.2021 · stan na dan za dvije osobe centar sarajevo, višnjik, potpuno renoviran, klimatiziran 50 km. Stan s dvije spavace sobe... Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu.

Garsonjera 27m2 Area Nekretnine

Stan s dvije spavace sobe. Kirija.ba je servis za oglašavanje i iznajmljivanje nekretnina.

Prodaja Stan Trosoban Sarajevo Stari Grad Prostor Nekretnine

Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan; Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu. Stan na dan bascarsija sarajevo. Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama! Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Moze i mjesecni zakup na … 18.09.2021 · stan na dan za dvije osobe centar sarajevo, višnjik, potpuno renoviran, klimatiziran 50 km. Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu. Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta Vojničko polje, stan 30m2, na duži period. Dvosoban stan centar sarajevo, 2 min od ferhadije.. Dvosoban stan centar sarajevo, 2 min od ferhadije.

F8p9cejqc5pksm

Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta.. Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama!.. Novi i renovirani stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu.

Stan Za Iznajmljivanje 71m2 500km Istocno Novo Sarajevo Indomio Ba

Najam iznajmljivanje stan sarajevo, kliknite i sigurno pronađite. Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu. Moze i mjesecni zakup na … Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Stan na dan potpuno opremljen. Najam iznajmljivanje stan sarajevo, kliknite i sigurno pronađite. Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta Namještaj i pokućstvo / kanton sarajevo (fbih) / prodaja …. Kirija.ba je servis za oglašavanje i iznajmljivanje nekretnina.

Mertekegyseg Zsarnok Gronland Agencije Za Izdavanje Stanova Rc Weidenbach Com

Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz... . Stan na dan potpuno opremljen.

Iznajmljivanje Stanova U Sarajevu Facebook

Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu. Namještaj i pokućstvo / kanton sarajevo (fbih) / prodaja ….. Stan na dan potpuno opremljen.

Nekretnine Sarajevo Prodaja Stanova Sarajevo Moj Novi Stan

Stan na dan potpuno opremljen. Vojničko polje, stan 30m2, na duži period. Najam iznajmljivanje stan sarajevo, kliknite i sigurno pronađite. Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu. Novi i renovirani stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu.. Najam iznajmljivanje stan sarajevo, kliknite i sigurno pronađite.

Izdavanje Stanova Sarajevo Novi Grad Strana 8 Tagovi

Stan s dvije spavace sobe... Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama!. Stan s dvije spavace sobe.

Stanovi Iznajmljivanje Sarajevo Centar

Namještaj i pokućstvo / kanton sarajevo (fbih) / prodaja … Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Apartmani u srcu bascarsije (tri apartmana) kontakt 0038761147242. Novi i renovirani stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu. Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan; Stan s dvije spavace sobe. Namještaj i pokućstvo / kanton sarajevo (fbih) / prodaja … Stan na dan potpuno opremljen. Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. Stan s dvije spavace sobe.

Stan Od 200km Do 350km

Trosoban stan 78 m2/ centar... Vojničko polje, stan 30m2, na duži period. Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan; Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu.. Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan;

Prodajemo Stan U Sarajevu Patriotske Lige Cicko Agencija Za Nekretnine

Kirija.ba je servis za oglašavanje i iznajmljivanje nekretnina. Kirija.ba je servis za oglašavanje i iznajmljivanje nekretnina. Stan na dan bascarsija sarajevo. Namještaj i pokućstvo / kanton sarajevo (fbih) / prodaja … Dvosoban stan centar sarajevo, 2 min od ferhadije. Vojničko polje, stan 30m2, na duži period. Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama!.. Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu.

Garsonjera Prodaja Stup Tibra 1 Stan Povrsina 37 50m2

Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu. Trimmo/ centar/ trosoban stan 78 m2. 08.04.2021 · garsonjera se nalazi se u ulici cara dušana 58 u blizini fakulteta ,internet uključen ,grijanje na struju ,za sve detalje 065888349 Novi i renovirani stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu.

Luksuzni Penthouse Stan Na Marijin Dvoru 184 M2 Area Nekretnine

Trosoban stan 78 m2/ centar. Namještaj i pokućstvo / kanton sarajevo (fbih) / prodaja … Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama! Namještaj i pokućstvo / kanton sarajevo (fbih) / prodaja …

Stanovi Iznajmljivanje Sarajevo Novo Sarajevo Pofalici

Namještaj i pokućstvo / kanton sarajevo (fbih) / prodaja … Namještaj i pokućstvo / kanton sarajevo (fbih) / prodaja … Stan s dvije spavace sobe. Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan; Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. 18.09.2021 · stan na dan za dvije osobe centar sarajevo, višnjik, potpuno renoviran, klimatiziran 50 km. Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu. Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama! Trosoban stan 78 m2/ centar. Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta Trimmo/ centar/ trosoban stan 78 m2. Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta

Prodaja Stan Jednosoban Sarajevo Mejtas Prostor Nekretnine

Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama!.. Stan na dan potpuno opremljen... Vojničko polje, stan 30m2, na duži period.

Iznajmljivanje Stanova U Sarajevu Facebook

Namještaj i pokućstvo / kanton sarajevo (fbih) / prodaja … Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama! 18.09.2021 · stan na dan za dvije osobe centar sarajevo, višnjik, potpuno renoviran, klimatiziran 50 km. Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan;. Stan s dvije spavace sobe.

Prodaja Stan Garsonjera Sarajevo Centar Prostor Nekretnine

Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu. Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta Dvosoban stan centar sarajevo, 2 min od ferhadije. Stan s dvije spavace sobe. Najam iznajmljivanje stan sarajevo, kliknite i sigurno pronađite. Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu. Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu... Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu.

NaÄ'ite Stanova Za Iznajmljivanje Sarajevo Novi Grad Indomio Ba

Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta Apartmani u srcu bascarsije (tri apartmana) kontakt 0038761147242... Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan;

Garsonjera Prodaja Stup Tibra 1 Stan Povrsina 37 50m2

Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu.

Stanovi Iznajmljivanje Sarajevo Centar

Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu.. Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta Novi i renovirani stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu. Trosoban stan 78 m2/ centar. Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu.. Stan na dan potpuno opremljen.

Najam Dvosoban Stan Unipromet Zgrada Sarajevo Stan Povrsina 62m2 Za Najam

Mi smo vaš pouzdan i siguran partner u prometu nekretninama!. Najam iznajmljivanje stan sarajevo, kliknite i sigurno pronađite. Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu.. Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu.

Iznajmljivanje Stanova Sarajevo Sant

Apartmani u srcu bascarsije (tri apartmana) kontakt 0038761147242. Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Dvosoban stan centar sarajevo, 2 min od ferhadije. Stan na dan potpuno opremljen. Trosoban stan 78 m2/ centar. Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu. Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan; Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta.. Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu.

Stanovi Iznajmljivanje Sarajevo Centar

Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu. Trosoban stan 78 m2/ centar.

Prodaja Trosoban Stan Dobrinja Sarajevo Stan Povrsina 55m2

Trimmo/ centar/ trosoban stan 78 m2.. Nedavno renoviran, 70 kvadrata, u blizini sveucilista i medicinskog fakulteta, pogodan za 4 studenta Kirija.ba je servis za oglašavanje i iznajmljivanje nekretnina. Stanovi / kanton sarajevo (fbih) / iznajmljivanje kasindolska, namješten stan, poseban ulaz. Stan s dvije spavace sobe. Stanovi svih veličina na najboljim lokacijama u centru sarajeva, starom i novom gradu te novom sarajevu. Velika ponuda vrhunskih stanova za najam u sarajevu. Velika ponuda vrhunskih stanova za prodaju u sarajevu.. Alipašino, stan 50m2, može opremljen ili prazan;