Popisi Prodaja Stanova Novogradnja Dorcol Svježe

Popisi Prodaja Stanova Novogradnja Dorcol Svježe. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Prijavi se u moja 4zida. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol.

Hitna Prodaja Stanova Banja Luka Besplatno Postavi Oglas

Najbolje Hitna Prodaja Stanova Banja Luka Besplatno Postavi Oglas

Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu.

Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor.

Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Prodaja stanova beograd, donji dorćol.

Dorcol Centar Stanovi U Izgradnji Na Dorcolu Od Jednosobnih Do Penthausa

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor.. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol.

Prodaja Stanova Beograd Stari Grad Dorcol Gornji Lider Nekretnine Agencija Za Nekretnine

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace.

Novi Dorcol Novogradnja Beograd Stari Grad Dorcol Novazgrada Rs

Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Prodaja Stanova Dorcol

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Prijavi se u moja 4zida. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda.. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace.

Novogradnja Dorcol Kod Crkve Aleksandra Nevskog Moja Nekretnina

Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha.. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prijavi se u moja 4zida.

Dorcol Novogradnja Id 42339 Stanovi Sasomange Oglasnik

4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu.. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Prijavi se u moja 4zida. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada... Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan.

Prodaja NovoizgraÄ'enih Stanova Dorcol Stari Grad Srbija Nekretnine

Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol.. Prodaja stanova beograd, donji dorćol.

Deka Inzenjering Nekretnine Blok 67a Ablok

4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu.. Prodaja stanova beograd, donji dorćol.

Dorcol Centar Newbuilt Belgrade Stari Grad Dorcol Novazgrada Rs

Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha... Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Prijavi se u moja 4zida. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana.. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Beograd Zvezdara Ä'eram Projekt Verkauf 1 550 M Sup 2 Sup Luksuzna Novogradnja Na Anzeige 420084 Nadjidom Com

Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace... Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Stan Prodaja Dunavska Donji Dorcol 78m2 215000 Divis

Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace.

Prodaja Stanova Dorcol Portal O Ekonomiji

Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs. Prijavi se u moja 4zida.

Izdavanje Luksuznih Stanova Dorcol 3 0 91m2 1000eur Nekretnine Beograd Id 5217

Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor.. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.. Tražiš stan za prodaju u dorćolu?

Dunavska 70 Beograd Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan.. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Prijavi se u moja 4zida. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada.. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu.

Beograd Prodaja Stanova Vlasnik Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol... Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prodaja stanova beograd, donji dorćol.. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu.

Dorcol Centar Newbuilt Belgrade Stari Grad Dorcol Novazgrada Rs

Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prijavi se u moja 4zida. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda.

Trosoban Stan Beograd Donji Dorcol Prodaja 60m2 172000e Id734255 Oglasi Svenekretnine

Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. .. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

7lux7yx0k2lmxm

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Prodaja stanova beograd, donji dorćol.

Novogradnja Vracar Prodaja Stanova Beograd Startseite Facebook

4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. .. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Beograd Stari Grad Donji Dorcol Stan Prodaja 64 M2 105 000 Dorcol Prodaja Stana Vlasnik Oglas 286454 Nadjidom Com

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Dorcol Solunska Lux Novogradnja 4 0 Halo Oglasi

Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan.. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Prijavi se u moja 4zida. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda.

Novogradnja Dorcol Stari Grad Kapetan Misina 39 Novogradnja Beograd Prodaja City Expert Nekretnine

Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada... Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Prijavi se u moja 4zida. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor.. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha.

Prodaja Stanova Zvezdara Beograd Oglas Za Prodaju Stanova Beograd

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Prijavi se u moja 4zida. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan... Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana.

Prodaja Stanova Gornji Dorcol 4zida

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Hitna Prodaja Stanova Banja Luka Besplatno Postavi Oglas

Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha.. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Beograd Stari Grad Dorcol Haus Verkauf 185 M2 310 000 Stari Grad Dorcol Anzeige 435854 Nadjidom Com

Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan.. .. Prodaja stanova beograd, donji dorćol.

Kragujevac Vasariste Wohnung Vermieten 38 M2 160 Vasariste Novogradnja 959 Anzeige 1137339 Nadjidom Com

Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha... 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada.

Novogradnja Dorcol Luksuzan Id 350 Id 350 Halo Oglasi

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Prijavi se u moja 4zida. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan.

Prodaja Stanova Dorcol

Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada.

Novogradnja Stari Grad Prodaja Nekretnina City Expert Nekretnine

Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prodaja stanova beograd, donji dorćol. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu.

Dorcol Solunska Lux Novogradnja 4 0 Halo Oglasi

Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. Prijavi se u moja 4zida. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan... Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Novogradnja Dorcol Kod Crkve Aleksandra Nevskog Moja Nekretnina

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana.

Sunnyville Premium Prodaja Stanova Novogradnja Visnjicka Banja

4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu.. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Prijavi se u moja 4zida. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Dorcol Novogradnja Siva Faza 1 5 56 T Iii Cg Halo Oglasi

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prodaja stanova beograd, donji dorćol... 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu.

Dorcol Prime

Prijavi se u moja 4zida. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prijavi se u moja 4zida. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda.. Prijavi se u moja 4zida.

Beograd Stari Grad Dorcol Wohnung Verkauf 74 M2 185 000 Stari Grad Dorcol Knez Anzeige 1181827 Nadjidom Com

Prodaja stanova beograd, donji dorćol... . Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Stan Prodaja Dunavska K District 120m2 420000 Divis

Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana.. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace.

Beograd Stari Grad Donji Dorcol Stan Prodaja 64 M2 105 000 Dorcol Prodaja Stana Vlasnik Oglas 286454 Nadjidom Com

Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace.. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prijavi se u moja 4zida. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Prijavi se u moja 4zida.

7lux7yx0k2lmxm

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace.

Uknjizeni Novogradnja Dvosoban Stanovi Stari Grad Dorcol Donji 150000 Evra

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs.. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Prijavi se u moja 4zida. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha.. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Deka Inzenjering Nekretnine Blok 67a Ablok

Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Prijavi se u moja 4zida. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha.

Beograd Stari Grad Dorcol Wohnung Verkauf 74 M2 185 000 Stari Grad Dorcol Knez Anzeige 1181827 Nadjidom Com

Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda... Prodaja stanova beograd, donji dorćol.. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada.

Beograd Zvezdara Ä'eram Projekt Verkauf 1 550 M Sup 2 Sup Luksuzna Novogradnja Na Anzeige 420084 Nadjidom Com

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prijavi se u moja 4zida... Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor.

Prodaja Stanova Dorcol Portal O Ekonomiji

Prodaja stanova beograd, donji dorćol... Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Prijavi se u moja 4zida. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol.

Novi Dorcol Autentican Moderan Zivot U Srcu Starog Grada

Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Tražiš stan za prodaju u dorćolu?.. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol.

Prodaja Stanova Dubrovacka Enmon

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs.. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor.

Prodato Stan 42 M2 Novogradnja Prodaja Stanova Zemun Altina Emila Zatopeka 12a Youtube

Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs.. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Novogradnja Dorcol Kod Crkve Aleksandra Nevskog Moja Nekretnina

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor.

Novogradnja Dorcol Kod Crkve Aleksandra Nevskog Moja Nekretnina

Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda.. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Prijavi se u moja 4zida. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana.

Dorcol Centar Stanovi U Izgradnji Na Dorcolu Od Jednosobnih Do Penthausa

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada.

Cara Urosa Dorcol Beograd Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan.

Prodaja Stan 46m2 125 091 Dorcol Indomio Rs

Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha.. Prodaja stanova beograd, donji dorćol.

Novogradnja Zvezdara Eksterijer 1 Al Invest Beograd

Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor... Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Tražiš stan za prodaju u dorćolu?

Prodaja Dorcol Novogradnja 3 0 Dorcol Trosoban

Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada.. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu.

Dorcol Prime

Prodaja stanova beograd, donji dorćol. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha.. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol.

Novogradnja Dorcol Stari Grad Kapetan Misina 39 Novogradnja Beograd Prodaja City Expert Nekretnine

Prodaja stanova beograd, donji dorćol. . Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda.

Cara Urosa Dorcol Beograd Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Prodaja stanova beograd, donji dorćol.. Prijavi se u moja 4zida.

Srpski Novi Dorcol

Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Tražiš stan za prodaju u dorćolu?. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Trosoban Stan Beograd Donji Dorcol Prodaja 60m2 172000e Id734255 Oglasi Svenekretnine

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Novogradnja Lux Dorcol Centar Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace... Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda.

Zvezdara Lux Stanovi Od 51m2 I 68m2 Novogradnja Youtube

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor.

K District Beograd Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Prijavi se u moja 4zida. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Dorćol centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od trga republike, dunava, skadarlije i kalemegdana. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Hothtzvetefjrm

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada... Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Novi Dorcol Novogradnja Beograd Stari Grad Dorcol Novazgrada Rs

Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs.. Prodaja stanova beograd, donji dorćol.

Prodaja NovoizgraÄ'enih Stanova Dorcol Stari Grad Srbija Nekretnine

Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Uz pouzdanost i kvalitet novogradnje od strane renomiranog investitora i izvođača gp napred a.d., sama pozicija zgrade omogućava stanarima pristup sadržajima poput knez mihailove ulice i šoping zone, bajlonijeve pijace. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. Prodaja stanova beograd, donji dorćol.. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Novogradnja Lux Dorcol Centar Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda.. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs. Prodaja stanova beograd, donji dorćol.

Beograd Centar Reprezantivni Novogradnja Dorcol Youtube

Tražiš stan za prodaju u dorćolu? Stan 70 m 2 na prodaju stari grad, dorćol. Prijavi se u moja 4zida. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Stari Grad Dorcol Venizelosova 46m2 2 0 Novogradnja

Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Stan se nalazi na drugom spratu od 5, u zgradi sa liftom, ima terasu i svoje parking mesto u garazi zgrade koja ima video nadzor. Prodaje se lux 3.0 stan, novogradnja 2020.godine, uknjizen, vlasnistvo 1/1, neuseljavan. Prodaja stanova beograd, donji dorćol. Objavljeno (ažurirano) 17.11.2019 (01.07.2021) inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, novi dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru beograda. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Moderna arhitektura dorćol centra se nadovezuje na urbano nasleđe beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha. Jedinstvena lokacija na uglu ulica cara uroša i solunske svojim budućim stanarima pruža komfor života koji se retko sreće u tom delu grada. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u dorćolu.